Over Rosalie

Welkom op de website van mijn praktijk Vita Lie! Mijn naam is Rosalie Koppendraaier, ik ben getrouwd (2016) en ik ben moeder van een zoon: Fedde (2018). Ook heb ik 3 bonusdochters! Naast dat ik heel graag tijd met mijn gezin doorbreng, werk ik in mijn praktijk aan huis en richt ik me op zwangere vrouwen en moeders. Zo’n 4 jaar geleden ben ik mijn praktijk gestart (2016, onder de naam Opvoedburo), waar ik ouders en kinderen begeleidde in de opvoeding. Omdat ik tijdens mijn zwangerschap meer affiniteit kreeg met de doelgroep waar ik nu mee werk, heeft de praktijk een metamorfose ondergaan! Alweer een jaar verwelkom ik met heel veel plezier mensen bij Vita Lie!

Het mooie van mijn werk vind ik dat ik kan doen wat ik het allerleukste vind. Werken vanuit mijn passie, dat maakt mij iedere dag zo blij! Vandaar dat ik een breed scala aan aanbod te bieden heb. In de afgelopen 15 jaar heb ik mezelf dan ook breed opgeleid. Na mijn opleiding pedagogiek heb ik een verbinding gelegd naar de kinderopvang als pedagogisch medewerker en later als manager van verschillende kinderdagverblijven in de Randstad. Kinderen van 0-18 jaar begeleiden, teams aansturen, medewerkers coachen en ouders adviseren.

Mijn interesses zijn heel breed, maar 1 ding staat voorop en dat is: werken met mensen. Omdat ik graag op gevoel werk heb ik mezelf in de afgelopen jaren opgeleid in: verschillende massagevormen, meditatie, Reiki, persoonlijke groei, ontwikkelen van de intuïtie, mediumschap en EFT (Emotional Freedom Techniques). Dit brengt mij iedere dag weer een stukje verder in en op mijn eigen ontwikkeling en pad. Dit komt terug in de meditatiecursussen (voor iedere man/vrouw vanaf 18 jaar toegankelijk!) die je bij mij kunt volgen en de individuele afspraken voor Reiki en coaching & advies. Alle afspraken zijn op maat!

Om ook uiting te geven aan mijn creatieve kant ben ik bij de Foto Academie in Amsterdam opleidingen gaan volgen. Fotografie is een passie en hobby waar ik nu mijn werk van kan maken. En hoe mooi is het om dit te kunnen combineren in mijn praktijk Vita Lie?!

Kortom: In mijn praktijk Vita Lie kun je terecht voor meditatiecursussen, zwangerschapsmassages, verschillende soorten fotoshoots, een zwangerschapscursus en Reiki behandelingen.

Samen kunnen we kijken naar wat jij nodig hebt!

Meditatie en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen hulpmiddelen om te kunnen ‘ontstressen’. Klik op de bovenstaande tab voor de activiteiten. Twijfel je nog? Of wil je meer weten over mijn opleidingen en achtergrond? Stuur gerust een mailtje naar: info@vita-lie.nl

Liefs,

Rosalie

1,5 meter

voordeur

fotoshoot