Over Rosalie

Welkom op de website van Vita Lie!

Mijn naam is Rosalie Koppendraaier, ik ben getrouwd (2016) en ik ben moeder van twee prachtige zoons: Fedde (03-2018) en Hugo (02-2021)! Naast dat ik heel graag tijd met mijn gezin doorbreng, werk ik in mijn studio aan huis, waar ik enorm geniet van deze vrijheid.

Inmiddels 5,5 jaar geleden ben ik mijn praktijk gestart (2016, onder de naam Opvoedburo), waar ik ouders en kinderen begeleidde in de opvoeding (ik heb een bachelor in science, Pedagogiek). Omdat ik tijdens mijn zwangerschap en in de eerste maanden van mijn zoon Fedde meer en meer contact kreeg met andere (zwangere) moeders, newborns, kinderen etc., heeft de praktijk een metamorfose ondergaan!

Sinds januari 2019 verwelkom ik je met heel veel plezier bij Vita Lie!

Het mooie van mijn werk vind ik dat ik kan doen wat ik het allerleukste vind. Werken vanuit mijn passie, dat maakt mij iedere dag zo blij!

Mijn interesses zijn heel breed, maar 1 ding staat voorop en dat is: werken met mensen van 0-100+. Omdat ik graag op gevoel werk heb ik mezelf in de afgelopen jaren breed opgeleid en richt ik me via Vita Lie volledig op de zwangere vrouw tijdens de zwangerschapsmassages.

Om uiting te geven aan mijn creatieve kant ben ik naast mijn werk bij de Foto Academie in Amsterdam opleidingen gaan volgen. Daarna zijn er vele workshops en cursussen gevolgd bij tal van fotografen en opleiders. Onder de naam Vita Lie Fotografie kun je dan ook fotoshoots bij mij boeken. (Alle foto’s op de website zijn door mij gemaakt. Neem gerust een kijkje op de site: www.vitaliefotografie.nl.) De foto’s die ik maak worden zo veel mogelijk met natuurlijk licht gemaakt om de puurheid en de liefde in de optimale vorm naar boven te halen. In de studio wordt ook gebruik gemaakt van een reportageflitser.

Volg je mij al op Instagram via @vita.lie.fotografie? Leuk!

 

Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar: info@vita-lie.nl

Liefs,

Rosalie