Blog Takemeto.nl: Dagje Willingen

Mijn man is van de impulsieve acties. Zo bedacht hij dat het wel leuk zou zijn om een dagje naar de sneeuw te rijden. Ja je leest het goed: 1 dag, op en neer. Met een baby. Waar ik eerst mijn vraagtekens had (lees: wat heeft onze zoon van 10 maanden daaraan?), was de rest van de familie erg enthousiast.

We hebben een grote auto waar 7 personen in kunnen en dus vertrokken wij om 04.30 uur samen met mijn oom, tante en neef van 19 een dagje naar Winterberg, Duitsland. Althans, dat was het plan, maar eenmaal daar aangekomen stond er al een file en konden wij gelukkig nog net afbuigen richting Willingen.Van de regen in de… sneeuw!
Onderweg hadden we nog veel regen, maar eenmaal in Willingen was het sneeuw – gelukkig – anders was het uitje in het water gevallen. Willingen heeft een groot parkeerterrein waar ook de gondellift naar boven gaat. Je hebt er kassa’s om je skipas te kopen en een grote bar. Omdat het ook al behoorlijk druk was, reden we iets verder door en parkeerden we de auto op een ander parkeerterrein. Daar is ook een restaurant en je kunt er ski’s huren en een skipas kopen. Je loopt er zo de piste op naar de stoeltjesliften.
Meer lezen? Ga naar: www.takemeto.nl