Blog Takemeto.nl: Lunchstop in Parijs!

Op zaterdag 1 september 2018 vertrokken wij om 5 uur ‘s ochtends richting Frankrijk. Fedde van toen 5,5 maand haalden we 5 minuutjes voor vertrek uit bed en met een auto zeer vol geladen (want: wat moet je in hemelsnaam allemaal meenemen voor de eerste vakantie naar het buitenland met baby?) en met surfboards op het dak begon ons avontuur. 

We reden met onze 18 jaar oude Land Rover Discovery zonder problemen en zonder file Nederland uit, België door en zo Frankrijk in. Parijs lag op de route en het was dan ook snel, tijdens de rit, besloten om daar een lunchstop te doen. Ik ben helemaal weg van Parijs en als de mogelijkheid zich voordoet, tja als je toch langs rijdt, dan is dit absoluut een bezoekje waard. Via Google Maps had ik de dichtstbijzijnde straat bij de Eiffeltoren opgezocht, we reden er met deze app zo naartoe en parkeerden de auto direct in een zijstraat aan het park van de Eiffeltoren. Wat een topplek! Het was even zoeken hoe het zat met betalen maar uiteindelijk kon dit gewoon bij een parkeerpaal. 

Natuurlijk schoten we bij de Eiffeltoren wat leuke kiekjes en gingen we op zoek naar een leuke lunchplek. Wij hadden tijdens een eerder bezoek aan Parijs zeer goede ervaringen bij een restaurant waarbij je op het terras direct uitkijkt op het Louvre, dus leek het ons leuk om hier nu ook met Fedde te gaan lunchen. Let wel op, voor een lunch in Parijs aan een bekende straat of bij een bekende locatie moet je je portemonnee kunnen trekken. Het is soms erg prijzig! Mijn tip: gebruik Google Maps wederom om de omgeving te verkennen voor waar je naar op zoek bent, of dit nu een koffietentje is, een lunch spot, of een restaurant, hier vind je alles. Het fijne aan zoeken in Google Maps is dat veel van deze spots ook een waardering hebben gekregen van bezoekers. Zo kun je direct zien hoe deze locatie beoordeeld wordt en wat je kunt verwachten.

 

Meer lezen? Ga naar: www.takemeto.nl

Vita Lie is gestopt met het geven van massages.

Er gaat iets leuks gebeuren

Meer info volgt snel