Blog Takemeto.nl: De ideale vakantie?

Hoe meer tripjes we maken met onze zoon Fedde, hoe meer we erachter komen wat voor ons de meest ideale vakantie is. Want er zijn, omdat we nu rekening houden met een kind van nu inmiddels 16 maanden, wel wat criteria waaraan een reis moet voldoen voor ons. 

Toen ik nog zwanger was dacht ik altijd idyllisch over kampeervakanties en hoe leuk dat zou zijn voor onze zoon. Toen ik eenmaal bevallen was en de koop van ons huis en een flinke verbouwing op de planning stond, moest ik echter niet denken aan een vakantie. Ons eerste weekendje weg was hartje zomer, eind juli, naar Rekken in Nederland. Het was meer dan 30 graden, we zaten met een groot familie gezelschap in een enorm huis met dieren eromheen en een trampoline. Fedde van toen 4,5 maand kreeg daar maar weinig van mee, maar de luxe van een gewoon huis met alle faciliteiten die daarbij horen was toch wel erg prettig. 

Nadat de verbouwing was afgerond en de verhuizing had plaatsgevonden, was het in september tijd voor een ruime week vrij. Omdat we in Noordwijk wonen zijn we zeer regelmatig naar het strand geweest, zonneschermpje op, parasolletje erbij en Fedde lekker slapen in de bolderwagen. Ideaal! We hoefden eigenlijk niet weg! We besloten toch een weekje met de auto naar Frankrijk te gaan en het werd een huisje op een camping. Ideaal? Er waren zeer veel pluspunten, ook minpunten, hoe ons dat is bevallen en is vergaan? Meer hierover lees je in mijn andere blogs. 

Meer lezen? Ga naar: www.takemeto.nl