Reiki

Reiki werkt met universele energie en is op daardoor vergelijkbaar met andere alternatieve geneeswijzen zoals shiatsu en acupunctuur. Volgens de Chinese filosofie is deze universele energie de onmisbare levenskracht die in alle levende wezens aanwezig is.

Reiki gebruikt deze universele energie vooral om het netwerk van energiebanen weer in evenwicht te brengen en te houden. In deze energiebanen kunnen blokkeringen ontstaan die onze gehele energiehuishouding in disbalans kunnen brengen. Volgens de Reiki filosofie wordt ervan uit gegaan dat iedereen over een dosis energie beschikt. Die levensenergie wordt gesimuleerd door onze handen. Reiki beschouwt ons lichaam, onze geest en ziel als één geheel.

Tijdens een behandeling leg ik mijn handen op een vaste plekken op het lichaam, voor een aantal minuten. Vooraf kun je aangeven of je ergens pijn ervaart voor een gerichtere aanpak. Op deze manier wordt ervanuit gegaan dat op de pijnlijke plek de energie geblokkeerd is en dat die weer vrij gemaakt moet worden. Dat lukt door extra energie door ons lichaam te laten stromen.

Voor wie?
Voor iedereen!

Wat kun je verwachten?
Een ontspannen behandeling, je neemt liggend plaats op de massagetafel en ontspant met je ogen gesloten.

Duur van een behandeling:

Keuze uit:
30 minuten,
of
60 minuten.

Kosten:
 
€ 35,- per behandeling van een half uur (30 minuten).
€ 65,- per behandeling van een uur (60 minuten).

Goed om te weten:
De kleding blijft aan tijdens de behandeling.