Meditatie cursus

In verband met de Corona crisis is het niet mogelijk om elkaar te ontmoeten in de praktijk van Vita Lie. De meditaties zijn daarom gewoon vanuit je woonkamer (of een andere fijne plek in je eigen huis) te volgen! Degenen die mee doen met de cursus ontvangen op de avond van de meditatie een digitale meditatie toegestuurd. 

Wil je in deze vreemde tijd ook een moment van rust? Je kunt je gewoon opgeven. Ik zorg dan dat je toegevoegd wordt aan de groep en je ook de meditatie van die avond ontvangt. De meditatie digitaal mee doen kost € 12,50 per keer.

Liever een face to face privé consult? De kosten zijn € 65,- per uur.

De data voor 2020

Maandaggroep:

Maandag 20 april: 20.00 uur

Maandag 18 mei: 20.00 uur

Maandag 8 juni: 20.00 uur

Kosten: € 35,-

Losse les € 12,50.

Wil je meer informatie of je opgeven, stuur dan een mailtje naar info@vita-lie.nl

 

Woensdaggroep:

Woensdag 22 april: 20.00 uur

Woensdag 20 mei: 20.00 uur

Woensdag 10 juni: 20.00 uur

Kosten: € 35,-

Losse les € 12,50.

Wil je meer informatie of je opgeven, stuur dan een mailtje naar info@vita-lie.nl.

 

Reviews van cursisten:

M: Inmiddels heb ik deelgenomen aan 4 meditatie-avonden bij Rosalie. De meditatie vindt plaats in een ruimte die ik als erg prettig ervaar. Ik ervaar de sessies als een uitje, even helemaal weg van alles. Ook fijn vind ik, dat het eens in de maand is. Mij wekelijks aan iets binden trekt me niet. Nu merk ik dat ik door de weken heen weer uitkijk naar mijn relaxte avondje bij Vita-Lie. Fijn dat dit op mijn pad is gekomen!

L: De meditatieavonden zijn erg fijn en ontspannend. Ik kijk alweer uit naar de volgende!

C: Toen ik voor het eerst bij Vita Lie kwam had ik 0,0 ervaring. Rosalie neemt je goed mee in de meditaties en legt ook uit waarom we iets doen. Na een meditatie voel ik mij in balans en tot rust gekomen. Ik krijg praktische tips mee om thuis of tijdens werk toe te passen. Rosalie heeft een fijne, rustige stem waarbij ik snel in een meditatie kom. Het is echt even een avondje relaxen, heerlijk!

E: In het drukke leventje wat ik als mama van 2 kleine meisjes heb, ben ik vaak op zoek naar ‘rust’. Even stil staan bij mezelf, onthaasten.. Gisteravond (21 januari 2019) bij Rosalie mijn 1e meditatie avond gehad. In haar eigen mooie woning waar een fijne sfeer hing en met een klein gezelschap ben ik zeer tot rust gekomen. Het was indrukwekkend hoe idereen zich direct over kon geven aan Rosalie haar warme stem en in een diepere staat van bewustzijn en rust belandde. Nu al zin in de volgende keer!

M: Ik ben gister, maandag 21 januari 2019 voor het eerst geweest en het was heerlijk! Ik was voor het eerst in lange tijd weer eens écht ontspannen en de geleide meditaties zijn olv Rosalie heel goed te volgen. Nu, een dag later, zit ik na een geweldige nachtrust (zeldzaam) nog steeds na te genieten. Onverwachte – nieuwe – inzichten zetten mij nu aan het nadenken met goede moed voor de toekomst. Wat een lieve vrouw. Wat een prettige stem. Wat een fijne ambiance. Ik kijk al uit naar 18 februari 2019!

C: In het drukke leven van tegenwoordig, waarin we van alles moeten en willen doen is het lastig om echt tot rust te komen en even stil te staan bij jezelf.. Hoe gaat het eigenlijk met mij en hoe voel ik me vandaag? We werden op de eerste meditatie avond van Rosalie ontvangen in een fijne sfeer wat gelijk al voor een ontspannen vibe zorgde. Rosalie heeft een hele fijne stem en de meditaties zijn goed te volgen en zorgen dat je er echt ‘bent’ met en voor jezelf. Een heerlijk gevoel! Ik kijk uit naar de volgende avond!

Vita Lie is gestopt met het geven van massages.

Er gaat iets leuks gebeuren

Meer info volgt snel