Meditatie cursus

Wil je leren mediteren? Wil je graag een moment voor jezelf? Lukt het je moeilijk om uit je hoofd te komen? Bij Vita Lie kun je terecht voor een meditatie cursus! Data onderaan de pagina.

Op maandagavond en op woensdagavond, eens per maand, geef ik een avond meditatie cursus. Tijdens deze avonden leid ik altijd twee meditaties. Elke avond is weer anders: er wordt o.a. gemediteerd door middel van een bodyscan voor een volledige ontspanning van lichaam en geest en door visualisatie. Je hoeft hier niet ervaren in te zijn, dit ga je juist leren door het met regelmaat te doen.

Er wordt tussen de twee meditaties door een inzichtkaart getrokken, zodat het zowel rustgevende als inspirerende avonden zullen zijn. Ook worden de meditaties nabesproken en kun je ervaringen uitwisselen met de andere cursisten. Er zijn vaste groepen waarbij je iedere keer dezelfde gezichten zult zien. De groepen zijn niet groter dan 10 mensen.

Het zijn altijd hele leuke en mooie avonden! Je hoeft geen ervaring te hebben, iedereen kan op elk niveau aanhaken. Een meditatie avond brengt altijd iets moois. Let op: de meditaties kunnen een spirituele inslag hebben, maar zijn vooral heel ontspannend, ont-stressend en down to Earth.

De data voor 2020

Maandaggroep:

Maandag 24 februari: 20.00- 21.30 uur

Maandag 23 maart: 20.00- 21.30 uur

Maandag 20 april: 20.00- 21.30 uur

Maandag 18 mei: 20.00- 21.30 uur

Maandag 8 juni: 20.00- 21.30 uur

De cursus betreft 6x een meditatie avond (januari t/m juni 2020), kosten € 70,- bij vooraf inschrijven. Losse les € 12,50.

Wil je meer informatie of je opgeven, stuur dan een mailtje naar info@vita-lie.nl

 

Woensdaggroep:

Woensdag 26 februari: 20.00- 21.30 uur

Woensdag 25 maart: 20.00- 21.30 uur

Woensdag 22 april: 20.00- 21.30 uur

Woensdag 20 mei: 20.00- 21.30 uur

Woensdag 10 juni: 20.00- 21.30 uur

De cursus betreft 6x een meditatie avond (januari t/m juni 2020), kosten € 70,- bij vooraf inschrijven. Losse les € 12,50.

Wil je meer informatie of je opgeven, stuur dan een mailtje naar info@vita-lie.nl

Reviews van cursisten:

M: Inmiddels heb ik deelgenomen aan 4 meditatie-avonden bij Rosalie. De meditatie vindt plaats in een ruimte die ik als erg prettig ervaar. Ik ervaar de sessies als een uitje, even helemaal weg van alles. Ook fijn vind ik, dat het eens in de maand is. Mij wekelijks aan iets binden trekt me niet. Nu merk ik dat ik door de weken heen weer uitkijk naar mijn relaxte avondje bij Vita-Lie. Fijn dat dit op mijn pad is gekomen!

L: De meditatieavonden zijn erg fijn en ontspannend. Ik kijk alweer uit naar de volgende!

C: Toen ik voor het eerst bij Vita Lie kwam had ik 0,0 ervaring. Rosalie neemt je goed mee in de meditaties en legt ook uit waarom we iets doen. Na een meditatie voel ik mij in balans en tot rust gekomen. Ik krijg praktische tips mee om thuis of tijdens werk toe te passen. Rosalie heeft een fijne, rustige stem waarbij ik snel in een meditatie kom. Het is echt even een avondje relaxen, heerlijk!

E: In het drukke leventje wat ik als mama van 2 kleine meisjes heb, ben ik vaak op zoek naar ‘rust’. Even stil staan bij mezelf, onthaasten.. Gisteravond (21 januari 2019) bij Rosalie mijn 1e meditatie avond gehad. In haar eigen mooie woning waar een fijne sfeer hing en met een klein gezelschap ben ik zeer tot rust gekomen. Het was indrukwekkend hoe idereen zich direct over kon geven aan Rosalie haar warme stem en in een diepere staat van bewustzijn en rust belandde. Nu al zin in de volgende keer!

M: Ik ben gister, maandag 21 januari 2019 voor het eerst geweest en het was heerlijk! Ik was voor het eerst in lange tijd weer eens écht ontspannen en de geleide meditaties zijn olv Rosalie heel goed te volgen. Nu, een dag later, zit ik na een geweldige nachtrust (zeldzaam) nog steeds na te genieten. Onverwachte – nieuwe – inzichten zetten mij nu aan het nadenken met goede moed voor de toekomst. Wat een lieve vrouw. Wat een prettige stem. Wat een fijne ambiance. Ik kijk al uit naar 18 februari 2019!

C: In het drukke leven van tegenwoordig, waarin we van alles moeten en willen doen is het lastig om echt tot rust te komen en even stil te staan bij jezelf.. Hoe gaat het eigenlijk met mij en hoe voel ik me vandaag? We werden op de eerste meditatie avond van Rosalie ontvangen in een fijne sfeer wat gelijk al voor een ontspannen vibe zorgde. Rosalie heeft een hele fijne stem en de meditaties zijn goed te volgen en zorgen dat je er echt ‘bent’ met en voor jezelf. Een heerlijk gevoel! Ik kijk uit naar de volgende avond!