Privé consult

Heb je moeite met ademhalen? Zit je veel in je hoofd? Wil je mediteren, maar liever niet in groepsverband? Wil je van je afpraten en tegelijkertijd een healing ontvangen of een Reiki behandeling? Maak dan een persoonlijke afspraak.

Daarnaast kan een zwangerschap vele vragen met zich meebrengen en natuurlijk heb je genoeg afspraken staan met bijvoorbeeld je verloskundige of de echoscopist. Het kan zijn dat je de behoefte hebt om je vragen eens aan iemand anders voor te leggen, of je gedachten en gevoelens te delen en ernaar te kijken op spiritueel niveau. Ook hiervoor kun je bij Vita Lie terecht. Samen kunnen we bekijken of we een coachingstraject kunnen opstellen gedurende jouw zwangerschap en voor eventueel erna.

Heb je ook na de geboorte van je kind(eren) behoefte aan verdieping of samen sparren, of is/zijn je kind(eren) al wat ouder en loop je tegen situaties aan die vragen oproepen?

Door mijn achtergrond als pedagoog en door dit te combineren met mijn werkzaamheden binnen de praktijk, kan ik je goed bijstaan in deze situatie door middel van een privé consult.

Stuur vrijblijvend of om een afspraak te maken een mailtje naar info@vita-lie.nl.

De kosten voor een privé consult, in welke vorm dan ook, zijn € 65,- per uur.