Voordeur fotoshoot

Lieve vrienden, familie, kennissen en bekenden,

Zoals jullie (wellicht) weten ligt mijn werk in mijn praktijk volledig stil. Ik mis het contact en de verbinding met mijn werk enorm!

Geïnspireerd door andere fotografen heb ik het volgende bedacht! Ik kom bij je thuis om een ‘voordeurfoto’ te maken. Gezinnen fotograferen maar dan versie 2.0!
Jij of jullie als gezin verzamelen je in de voordeur, in de opening, waarvan ik op minimaal 1,5m afstand een foto van jullie maak.

Een leuke manier om deze periode van jullie als gezin vast te leggen, of misschien kun je de foto’s gebruiken als speciale aankondiging van bijvoorbeeld een zwangerschap? Of wat dacht je van je verjaardag of die van je kinderen? Een mooie zwangerschaps buikfoto?

Door middel van deze actie geef ik jullie een mooi portret mee als herinnering aan deze periode en probeer ik tegelijkertijd ons hoofd boven water te houden! Wat krijg je? Voor deze voordeursessie krijg je 3 foto’s in hoge resolutie, bewerkt en digitaal toegestuurd.

Aanmelden kan via mijn telefoonnummer, mag via whatsapp: 0614193443 of mail: info@vita-lie.nl, dan neem Ik contact met je op om jou of jullie te fotograferen.
Je mag zelf bepalen welk bedrag je mij wilt geven voor de uiteindelijke foto’s. Dit mag na het maken van de foto’s worden overgemaakt op: NL80 KNAB 0255 5139 25.

Liefs Rosalie
@ Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands