2018-12

Nieuwsbrief december 2018

Ben je benieuwd naar wat ik in 2019 ga doen? Blijft Opvoedburo bestaan? Welke kant ga ik op? Neem dan even de tijd om de nieuwsbrief te lezen :)

Het jaar 2018, nog maar een weekje en dan sluiten we het jaar af. Ik vind het altijd een mooie periode om eens terug te kijken en mezelf de vraag te stellen: ‘Wat heb ik mogen leren in 2018?’ Voor mij stonden er een paar grote en ingrijpende gebeurtenissen gepland: de geboorte van mijn zoon, een verbouwing en een verhuizing. Het heeft me een hoop nieuwe inzichten gegeven en zo ben ik ook vast begonnen met kijken naar 2019. 

Want op 1 januari gaat er een heel nieuw jaar van start, eentje waarin we nieuwe kansen krijgen, nieuwe mogelijkheden en hopelijk een hoop liefde, gezondheid en geluk. Want die liefde is toch wel de basis van alles. Graag neem ik jullie alvast mee in de veranderingen die gaan plaats vinden voor Opvoedburo. Ik ga een hele andere koers varen, een koers die veel dichter bij mij ligt, dichter naar mijn hart. Werken vanuit mijn hart en ziel, dat ga ik centraal zetten vanaf nu en dit kunnen jullie terug gaan zien in 2019. Ik ga zwangerschapsmassages aanbieden, waarin de zwangere vrouw heerlijk kan ontspannen op haar buik, een meerweekse zwangerschapscursus waarin ontspanning, meditatie, verdieping en verbinding met jezelf en de baby in de buik maken centraal komen te staan. Daarnaast ga ik me verdiepen in hormoonbalans voor vrouwen. Vanaf januari staan er ook weer meditatielessen op het programma, de data staan op de website, natuurlijk mag je me ook mailen of appen.

Voor 2019 staat er nog een grote verandering te gebeuren, Opvoedburo zal een andere naam krijgen én een andere ruimte. Voorlopig blijft Weteringkade 3 nog het adres, maar via Facebook en de website zal ik jullie steeds een voorproefje geven van wat er komen gaat. Natuurlijk gaat dit alles ook gevierd worden met een feestelijke opening! Meer informatie volgt!

Voor nu wens ik jullie allen een waanzinnig fijne kerst, vol liefde en gezondheid. Geniet van de lichtjes en de warmte en hopelijk tot snel!


Lieve groet,

Rosalie


nieuwtjes.jpg

© 2019 Vita-Lie. All Rights Reserved.