Ben je zwanger? Gefeliciteerd!
Ben je zwanger en op zoek naar een bewuste beleving van je zwangerschap? Wil je verdieping, bewust in je lichaam zijn, informatie, ervaringen uitwisselen en ontspanning? Oftewel: wil je veel voor jezelf en je groeiende baby uit deze periode halen? 

Ik geef zwangerschapsmassages en een zwangerschapscursus van 6 bijeenkomsten, meer hierover lees je op mijn website onder zwangerschapscursus.

Zwangerschapsmassage Noordwijk
Een zwangerschap is een bijzondere tijd. Nu er een klein mensje in je buik groeit, verandert er veel in je lichaam. Maar niet alleen lichamelijk, ook in ons hoofd zijn er een hoop processen bezig. En zo kan het ook voorkomen dat de hormonale veranderingen je soms wat uit balans brengen en je emotioneel maken. Een zwangerschap vraagt best wat van het lichaam én het brein. Een zwangerschapsmassage kan een mooi en fijn moment zijn waarop je spanning kunt loslaten en je lichaam en geest kunt laten ontspannen.

Elke massage is op maat en er is een breed pallet aan mogelijkheden. Er is geen (techniek) keuze nodig, je hoeft alleen maar aan te geven wat gewenst is. Misschien kom je voor pure ontspanning, of juist voor een massage voor onrustige ledematen (armen en benen, restless leggs), vocht in het lichaam of heb je last van benen, armen, rug, nek en schouders. Tijdens iedere massage wordt er geanticipeert en gecreëert met een samenspel van technieken om zo ruimte in uw spieren en geest te verzorgen zodat er optimaal kan worden geprofiteert van de behandeling op maat.

De zwangerschapsmassage is, door de lange bewegingen en weinig druk, een massage om het lichaam te laten ontspannen. De massagetafel heeft een speciale uitsparing voor de buik en borsten, zodat je weer eens heerlijk op je buik kunt liggen. De buik wordt hierbij ondersteund door een speciale band, die precies voor jou wordt afgesteld.

Duur van de massage:
60 minuten

Kosten:
€ 60,-  per massage van een uur.
€ 100,- voor 2 massages van een uur (verspreid over je zwangerschap, deze mogelijkheid is vaker te boeken).

Goed om te weten:
Een massage is te boeken vanaf het tweede trimester van de zwangerschap.
Tip: De optie bestaat om de massage aan huis te ontvangen, zodat je na de massage de deur niet meer uit hoeft. Vraag even naar de mogelijkheden. 
(Loop niet te lang door met klachten, raadpleeg altijd een arts of de verloskundige bij aanhoudende klachten)

Mijn ervaring:
' Tijdens mijn zwangerschap merkte ik dat ik op zoek was naar een cursus of een bijeenkomst voor een moment voor mezelf, waarin ik me volledig kon richten op wat er in mijn lichaam allemaal gebeurde. Ik heb gezocht, maar vond niks wat hier bij aansloot. Ik zat ondanks mijn pedagogische kennis vol met vragen, er ontstonden ook kleine angsten of alles wel goed zou blijven gaan en bovenal probeerde ik me staande te houden tijdens werk en dagelijkse bezigheden omdat ik enorm misselijk was. Mijn reukorgaan was gevoeliger dan ooit en moest best wennen aan mijn veranderende lichaam. Rond de 20 weken van mijn zwangerschap ben ik zwangerschapsyoga gaan doen, maar ook dit was niet wat ik ervan verwachtte (het was een hele actieve vorm en laat ik nou net niet sportief zijn). Ik heb samen met mijn man een zwangerschapshaptonomiecursus gedaan die ik iedereen kan aanbevelen. Eindelijk meer verdieping: een goede voorbereiding op de bevalling. Nu, na de geboorte van mijn zoon in maart 2018, wil ik graag mijn kennis delen met zwangere vrouwen en ze de verdieping geven in deze mooie en bijzondere periode!' 

Graag nodig ik je uit voor een fijne massage of voor de cursus! Kijk voor de cursus snel verder op de website onder activiteiten.

© 2019 Vita-Lie. All Rights Reserved.