Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger? Gefeliciteerd!

Zwangerschapsmassage Noordwijk
Een zwangerschap is een bijzondere tijd. Nu er een klein kindje in je buik groeit, verandert er veel in je lichaam. Maar niet alleen lichamelijk, ook in ons hoofd zijn er een hoop processen bezig. En zo kan het ook voorkomen dat de hormonale veranderingen je soms wat uit balans brengen en je emotioneel maken. Een zwangerschap vraagt best wat van het lichaam én het brein. Een zwangerschapsmassage kan een mooi en fijn moment zijn waarop je spanning kunt loslaten en je lichaam en geest kunt laten ontspannen.

Elke massage is op maat en er is een breed pallet aan mogelijkheden. Er is geen (techniek) keuze nodig, je hoeft alleen maar aan te geven wat gewenst is. Misschien kom je voor pure ontspanning, of juist voor een massage voor onrustige ledematen (armen en benen, restless leggs), vocht in het lichaam of heb je last van benen, armen, rug, nek en schouders. Tijdens iedere massage wordt er geanticipeert en gecreëert met een samenspel van technieken om zo ruimte in uw spieren en geest te verzorgen zodat er optimaal kan worden geprofiteert van de behandeling op maat.

De zwangerschapsmassage is, door de lange bewegingen en weinig druk (naar gewenst aan te passen), een massage om het lichaam te laten ontspannen. De massagetafel heeft een speciale uitsparing voor de buik en borsten, zodat je weer eens heerlijk op je buik kunt liggen. De buik wordt hierbij ondersteund door een speciale band, die precies voor jou wordt afgesteld.

Duur van de massage:
60 minuten

Kosten:
€ 70,-  per massage van een uur in de studio.

€ 85,-  per massage van een uur bij je thuis of op locatie.

Graag nodig ik je uit voor een fijne massage! Mail voor een afspraak naar: info@vita-lie.nl

Goed om te weten:
Een massage is te boeken vanaf het tweede trimester van de zwangerschap.
Tip: De optie bestaat om de massage aan huis te ontvangen, zodat je na de massage de deur niet meer uit hoeft. Vraag even naar de mogelijkheden.
(Loop niet te lang door met klachten, raadpleeg altijd een arts of de verloskundige bij aanhoudende klachten.)

Vita Lie is gestopt met het geven van massages.

Er gaat iets leuks gebeuren

Meer info volgt snel